Tourmaline Dream, 18 karat gull

Jane Kønigs Tourmaline Dream øredobb viser Janes evne til å smelte sammen de feminine og klassiske elementene. Denne øredobben er så allsidig og tidløs at du kan bære den med alt fra en cocktailkjole til et par jeans og en T-skjorte. Vi elsker både formen og fargene på denne øredobben, som er dekorert med vakre rubiner og én enkelt turmalin. Dette er et unikaprodukt, noe som betyr at det kun finnes dette ene eksemplaret. Info: Materiale: 18 karat gull Størrelse på ring: utvendig diameter på ca. 1 cm Lengde uten ring: ca. 6 cm Utsmykning: rubiner & turmalin
På lager

kr 10 950,00
SKU
UNIKA-TD
Merk at prisen er for en stk.
Velg 2 i boksen av en par

Vi sender bestillingen din innen 1-2 dager. Vær oppmerksom på at bestillingsvarer varer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker blir sendt innen 1-5 virkedager, og smykker med håndmonterte diamanter og perler vil bli sendt innen 5-10 virkedager. Deretter tar leveringen 2-4 arbeidsdager. 

Du har alltid 30 dagers full bytte-/returrett gjeldende fra dagen du mottar leveringen. Du kan bytte smykket til en verdikupong eller returnere smykket og få pengene tilbake. 

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klikk her for live chat ♥️