Facebook Pixel

Anheng

Anheng

216 Item(s)

Et anheng kan gjøre et halskjede eller armbånd både personlig og unikt. Inspirasjonen til Jane Kønigs anheng er hentet fra alt fra kors og stjerner til gamle medaljer. Kolleksjonen av Lovetags er en moderne tolkning av den klassiske medaljongen som pleide å inneholde en hemmelig kjærlighetserklæring. Bokstavene kan symbolisere en unik tilknytning til en du har kjær, kanskje et søsken eller en god venn. Du kan blande og kombinere Jane Kønigs anheng som du vil. Hvorfor ikke bruke flere anheng på samme kjede og skape et spesielt og personlig smykke? Anheng fås i 18 karat gull, 18 karat forgylt sølv, rhodinert sølv, rosaforgylt sølv og sterlingsølv.

216 Item(s)Anheng
Mangler du et nytt anheng til halskjedet ditt, så kan du hos Jane Kønig finne det neste smykket til smykkesamlingen din. Har du allerede et kjede, kan du lett bytte ut anhenget og bære det etter anledning. Du kan skape din helt egen personlige look, men du kan også variere kjedet ditt etter humør og anledning. Hos Jane Kønig finner du mange forskjellige anheng i forskjellige prisklasser, så det passer til ditt budsjett.

Du kan med fordel kombinere flere anheng i ett kjede, eller du kan bære kjeder i forskjellige lengder med ett anheng på hvert. Vi har både anheng med briljanter, safirer, emalje og perler – så det er noe for enhver smak.

Personlige og betydningsfulle anheng
Mange av Jane Kønigs anheng er personlige og er et symbol på kjærligheten du har til din mor, søster, kjæreste, venninne eller andre du har kjær. Blant disse personlige anhengene finner du Jane Kønigs signatursmykke, Lovetag-anhenget. Med dette anhenget kan du skape et personlig smykke, og det unike designet gjør anhenget ideelt som gave til deg selv – eller til en du er glad i. Anhenget fås både i belagt sterlingsølv og i 18 karat gull. Et annet alternativ til Lovetag-anhenget er det vakre Letter Pendant med diamanter. Dette anhenget er enkelt og elegant, og du har muligheten til å tilføre din egen historie til smykket.

Et annet personlig anheng som du finner i Janes Kønigs sortiment, er det populære Startag-anhenget. Med dette anhenget gjenoppfinner Jane Kønig stjernetegnene, ved å fortolke dem på sin helt egen måte og tilføre et poetisk preg. Jane Kønig leker med stjernetegnenes betydning og mening, og resultatet er 12 gåtefulle design med hver sin historie å fortelle – nyskapende, elegante og veldig personlige. Som et unikt trekk gjør Startag-anhengets design at man kan flette et kjede gjennom smykket hvor man enn ønsker det.

Den perfekte gaven
Mangler du å finne den helt perfekte gaven? Våre personlige anheng kan brukes som lykkebringere og er derfor svært velegnet som gave til betydningsfulle anledninger. Jane Kønigs anheng er en opplagt gaveidé da de fleste kvinner og jenter elsker smykker. Hva er bedre enn å få et smykke i gave fra en du er glad i, og som har en helt spesiell betydning.

La deg inspirere i Jane Kønigs nettbutikk, og finn anhengene som appellerer mest til deg eller den personen du vil gi et smykke til. Vil du se anhengene våre før du kjøper dem, kan du besøke en av de to flaggskipbutikkene våre i henholdsvis København og Århus.
Trenger du hjelp?
Skriv med vår