Facebook Pixel

Small Souvenir Heart, forgylt sterlingsølv

Small Souvenir Heart, forgylt sterlingsølv
kr 350,00
Bare noen få igjen på lager
+
-
Beskrivelse
Souvenir hjerte-anheng i matt forgylt sterlingsølv. Anhenget måler ca. 10 mm og er designet i perlemor. Jane har alltid vært veldig glad i det vakre naturmaterialet perlemor. Anhenget er en del av Souvenir-kolleksjonen. Det er ikke bare på reiser at Jane finner suvenirer, men en suvenir kan også være noe hun har tatt vare på for å huske en bestemt person eller en spesiell begivenhet. La dette anhenget være et minne om noe du elsker og ønsker å huske tilbake på. Anhenget kan brukes på bøyler, ankelkjeder og halskjeder.
Alle smykkene våre leveres i fargerike smykkeesker med tilhørende gavepose.
Leveringstid og retur
Bestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandletBestillingen sendes i løpet av 1-2 virkedager etter at den er behandlet. Dette gjelder ikke bestillingsvarer (enkelte Lovetag-bokstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringer, Lovetag anheng og 18 karat smykker), som sendes innen 1-5 hverdage. Deretter tar leveringen 2-4 virkedager.

I nettbutikken kan du returnere smykket og få tolbake pengene i løpet av 30 dager, fra den dagen du mottok varen, forutsatt at du viser gyldig kvittering.
Trenger du til hjelp?
Chat med oss